Casa della Vita
Casa della Vita

Hvem er jeg

Jeg hedder Ulla Sørensen, og jeg havde i mange år haft en drøm om at starte mit eget sted i Italien, imidlertid vidste jeg ikke at det i virkeligheden var vejen til mit lille Italien her på Djursland. Faktisk så er det næsten autentisk i Mols bjerge hvor der står et skilt med en sti der hedder "Den italienske sti " og hvor området er som at gå i Italien.

Jeg brænder for at skabe et sted – et miljø, som kan være til gavn for andre. En ny mulighed for ophold på Djursland med det jeg har at tilbyde.

Jeg forelskede mig fuldstændig i Djursland der er blevet til meget mere end Italien, det indeholder essensen af mange af de steder jeg har rejst til i Europa. Så jeg har f.eks.døbt Grenå til at hedde Napoli og Ebeltoft til den spanske solkyst. Ydermere så minder området også om Canada i mindre målestok, tror jeg nok for der har jeg godt nok ikke været, men til gengæld indeholder også noget af den mystik der findes i Sydengland.

Jeg har boet det meste af mit liv midt i Jylland, men besluttede at da børnene flyttede hjemmefra, så måtte det også være tid til at jeg flyttede hjemmefra og sådan endte jeg her på det mangfoldige Djursland.

 


Jeg ser frem til at byde jer velkomne i Livets Oase

og bidrage til at I får en god oplevelse her

livetsoase@mail.dk l Ulla Sørensenl tlf. 22470943 -l Kalkværksvej 8, Rosmus, 8444 Balle