Casa della Vita
Casa della Vita

Livets Oase lige midt imellem forskellige muligheder for aktviteter.........

Livets Oases belliggenhed åbner op for et væld af muligheder:

Lige uden for døren er der mulighed for cykle og gåture ud ad de små landeveje

Indenfor 5-10 km. er det muligt at fiske, prøve at støbe lys, besøge dyreparker og herregårde, smage på friskbrygget øl, en gåtur på det lille bjerg Jernhatten med den helt forrygende udsigt.

Byture til henholdsvis den idylliske by Ebeltoft med sine museer med også moderne glaskunst og gamle huse med brostensbelagte gader, jazz på torvet hver lørdag i sommerperioden og vægtere i gaderne. Den lidt større handelsby Grenå med sit Kattegatcenter og gamle mølle kan nås i en radius af 16 km med også sin fine badestrand.

I en radius af ca. 20 km. kan du komme omkring et væld af små idylliske landsbyer i både Norddjus og Syddjurs, flere dyreparker og herregårde, Djurs Sommerland, klinterne i Sangstrup, hyggelige Bønnerup havn, Gjerrild Nordstrand. Mols Bjerge med den gamle Kalø slotsruin samt kanosejlads i Allingåbro. Et væld af lokale gårdbutikker og gallerier. Den spændende Rundkirke i Thorsager, den eneste af sin art i Jylland og i det hele taget et væld af små unikke landsbykirker placeret rundt omkring på Djursland. De spændende Tustrup Oldtidsminder

 

  

livetsoase@mail.dk l Ulla Sørensen l tlf. 22470943 l Kalkværksvej 8, Rosmus, 8444 Balle